1. Ajda Bajt

Hej, sem Ajda Bajt in že 8 let je moja največja strast petje. Glasba me spremlja praktično kjerkoli in kadarkoli. Ko sem v avtu, službi, doma, ko grem v hribe…vedno pojem. Strast do petja in želja po glasbenih vodah pa me je tudi pripeljala do tega, da se sedaj že dobro leto učim solo petja pri Marti Zore. Najraje pojem rock, jazz in blues. Na tip glasu pa se mi najbolje prilegajo pesmi starejših izvajalcev, kot so Tina Turner, Amy Winehouse, Michael Jackson,… Komaj čakam na novo izkušnjo in sodelovanje z vami.

2. Mr. Fink

Star sem 19 let in z repom se ukvarjam že 3 leta. Trenutno delam na  albumu, ki ga bo mogoče dobiti pri meni. Upam, da vam bo všeč.

3. Ana Strah

Živjo! Sem Ana Strah iz Šentvida pri Stični. Stara sem 17 let in obiskujem Gimnazijo Želimlje, kjer sem se navdušila nad igranjem kitare. Že od nekdaj rada pojem ali poslušam glasbo, odkar pa igram kitaro se je razvila želja po pevski karieri. Napisala sem tudi že nekaj svojih pesmi, ki sicer še niso izdane, ampak jih imam namen kmalu predstaviti svetu.

4. Ana Resnik

Živjo! Sem Ana in stara sem 17 let. Moje življenje je obarvano z različnimi vrstami umetnosti, ki ima zame ogromen pomen. Rada pojem, pišem avtorske pesmi in poezijo. Včasih sem nastopala kot back-vokalistka Challeta Salleta, trenutno pa sodelujem z Trkajem in Dravle Records. Želim si solo poti, da bi svoje pesmi lahko delila s svetom in ljudem vsaj malo polepšala pust vsakdanjik.

5. Centrifuga

Če nama uspe z veseljem prideva igrat na rojstnodnevne zabave vaših babic.

* Video link: https://we.tl/t-q25HQzzzjo *

6. Dimitar Sheremetski

Živjo! Ime mi je Dimitar, vendar me vsi kličejo Dimi. Igram klavir in se rad ukvarjam z glasbo.

7. Dominik Ušeničnik

Yo, js sm Dominik pa uživite 🙂

8. Full house band

Smo skupina 5ih najstnikov, ki že 4 leta igra skupaj in kravžlja živce drug drugemu. Prihajamo iz Cerkelj na Gorenjskem, a smo se zdaj, ko smo odšli v srednje šole razkropili vsepovsod. Najraje igramo rock glasbo, zadnje čase pa poskušamo čim več eksperimentirati in predvsem navdušiti druge.

9. Katja Kos

Z glasbo se ukvarjam že 11 let. Zelo rada pojem, igram klavir in pišem pesmi:)

10. Lara Šlibar

Sem Lara Šlibar in stara sem 16 let. Obiskujem Gimnazijo Šentvid. Plešem že celo življenje, ves svoj prosti čas pa posvečam plesu že 11 let.
(Sem skrivnostno dekle iz majhne vasice, ki rada raziskuje svet in izraža svoja čustva skozi ples. S svojo energično osebnostjo pa ti popestrim dneve ob ledeni kavi ;))

11. Lara Lens

Moje ime je Lara Lavtar, stara sem 18 let in prihajam iz Ljubljane. Sem Dj-ka, ki pod imenom Lara Lens, ustvarjam že štiri leta. Nastopila sem že na mnogih dijaških žurih v Ljubljani ter nekaterih slovenskih klubih, kot so Pivnica AS, bivši klub Palatium in  Klub Mesečina. V zadnjem letu pa zaradi epidemioloških razmer, svoje poslušalce zabavam preko mednarodnih “livestreamov” na socialnih omrežjih in s tedenskimi miksi na svojem YouTube kanalu.

12. Mark Černilec

Sem Mark Černilec, plesalec, koreograf in plesni učitelj. Aktualni evropski prvak med hip hop pari v članski kategoriji in aktualni državni prvak med street dance show solisti v članski kategoriji.

13. Metod Munda

Sem Metod Munda in s petjem se ukvarjam že od malega.  Ob glasbi sem lahko to kar sem in samo uživam. Glasba in petje sta moja strast. Moj glavni cilj je, da prinašam pozitivno energijo med ljudi in da me skozi mojo glasbo začutijo.

14. Neli Lalović

Zdravo, sem Neli. Ljudje me kličejo tudi Nelza :). Rada ustvarjam, od risanja do petja in še več. Uživam v skoraj vseh zvrsteh glasbe, a najbolj se najdem v rnb in dnb glasbi. Izdala sem že nekaj svojih pesmi, ki najdete na YouTubu. Rada imam tudi naravo, astrologijo in pogovore.

15. Nika Štrucl

Ime mi je Nika. Stara sem 18 let in prihajam iz okolice Šentilja. Obiskujem Srednjo šolo za oblikovanje v Mariboru in glasbeno šolo. Pojem že odkar se spomnim in v tem zelo uživam. Posnetke petja objavljam na svoj Instagram. Ko ne pojem pa rada fotografiram in se (zdaj trenutno na daljavo) družim s prijatelji.

16. Petra Ceglar

Sem Petra, 20-letna glasbenica. Rada pojem, še raje pa pišem pesmi. Izdala sem že 4 avtorske pesmi, z eno pa sem se predstavila tudi na izboru “Ema Freš”. S svojo glasbo bi ljudem rada pomagala, saj glasba vedno pomaga tudi meni.

17. Petra Leben

Živijo, jaz sem Petra in meni glasba pomeni vse. Sem zelo energična, radovedna in vesela, kar je tudi vidno v moji glasbo in nastopih. S tem kar delam želim ljudem polepšati dan in ustvariti dobro vzdušje!

18. DJ Seba

Star sem 19 let in sem DJ in producer. S glasbo se za res vkvarjam dobro leto. Za sabo imam kar nekaj nastopov in tudi eno rezidenco. Od nekdaj si želim,  da bi lahko ljudem polepšal večer s svojo energijo in vrtenjem glasbe.

19. Špela Jerič

Sem Špela Jerič, preprosto sedemnajstletno dekle, ki ji glasba in petje veliko pomenita. Obiskovala sem glasbeno šolo Popsing, kjer sem pridobila veliko znanja in izkušenj. S petjem razveseljujem svoje domače, si krajšam dneve in napolnjujem dušo. Ker mi je všeč tudi ruska glasba, sem se letos vpisala v Ruski center, v Ljubljani, kjer obiskujem solo petje. Želim si, da bi moje petje razveseljevalo tudi druga srca. Moje vodilo v življenju je, če osrečujem druge, moje srce veselo igra. Predstavila se bom z rusko pesmijo Kukushka (Кукушка ), saj sem ob prvem poslušanju v sebi začutila nekaj posebnega.

20. DJ Kosi

Sem nov DJ, ki obožuje glasbo. Zelo rad preizkušam in uporabim nove možnosti in tehnike v setih, ki jih pripravim. Še nikoli nisem nastopil v živo, zato res upam, da se mi ponudi ta priložnost in vam pokažem svoj talent v večji meri.